FOGSZABÁLYOZÁS - AZ ESZTÉTIKUS ÉS SZABÁLYOS FOGAZATÉRT


FOGSZABÁLYOZÁS:  Az esztétikus, szabályos fogazat iránti igény folyamatosan növekvőben van, amely a fogszabályozás terén az újabb és újabb készülékek és technológiák megjelenését vonja maga után. A fogazati rendellenességek felismerése és időben megkezdett kezelése kiemelkedő fontosságú a fogazat szabályos kialakulása érdekében. A kezelés elmaradása nemcsak esztétikai hátrányokat eredményez, hanem a fogak szabálytalan érintkezéséhez, túlterhelődéshez, állkapocsízületi problémákhoz vezethet. A torlódott fogazatban nagyobb a fogszuvasodás és az ínybetegségek kialakulásának valószínűsége. 
 
A fogszabályozás segítségével napjainkban már felnőttkorban is kiváló eredmények érhetők el. A felnőttkori fogszabályozás rögzített készülékekkel történik és a viselés ideje a fogazati rendellenességtől függően megközelítőleg 1,5-2 év. A készülékek sokféleségének köszönhetően, szinte teljesen láthatatlan, a külvilág számára nem észrevehető fogszabályozó készülékek is rendelkezésre állnak már, amely a páciens számára nem zavaró a mindennapi életben. A fogszabályozó készülékek ápolása azonban speciális odafigyelést igényel, de rövid idő alatt és kis türelemmel többek között ez is könnyen elsajátítható. 
 
Mivel a fogazat rendellenességei egyediek, személyre szabott kezelést igényelnek. Rendelőnkben fogszabályozó szakorvosunk áll rendelkezésére, aki egy vizsgálat és röntgenfelvétel (panoráma röntgen, teleröntgen) birtokában pontos kezelési tervet és árajánlatot tud adni Önnek.


OEP finanszírozott fogszabályozás: 

A Dent-Sol Kft.-hez tartózó települések listája:Kengyel, Tiszapüspöki, Tiszatenyő, Törökszentmiklós, Fegyvernek, Kuncsorba, Örményes, Tiszabő, Cserkeszőlő, Nagyrév, Tiszainoka, Tiszakürt, Csépa, Kunszentmárton, Öcsöd, Szelevény, Tiszasas, Alattyán, Jánoshida, Jászágó, Jászalsószentgyörgy, Jászapáti, Jászárokszállás, Jászberény, Jászboldogháza, Jászdózsa, Jászfelsőszentgyörgy, Jászfényszaru, Jászivány, Jászjákóhalma, Jászkisér, Jászladány, Jászszentandrás, Jásztelek, Pusztamonostor, Kétpó, Mesterszállás, Mezőhék, Mezőtúr, Túrkeve, Abádszalók, Berekfürdő, Karcag, Kenderes, Kisújszállás, Kunhegyes, Kunmadaras, Tiszagyenda, Tomajmonostora, Nagyiván, Tiszabura, Tiszaderzs, Tiszafüred, Tiszaigar, Tiszaörs, Tiszaroff, Tiszaszentimre, Tiszaszőlős

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.